Reva!...

Büyük bir afet sonrası hayata devam etmek adına işini sürdüren oyuncular doksan dakikayı golsüz berabere bitirdiler.

Ülkenin bu kötü durumunda bir nebze olsun uzaklaşabilmek için ekran karşısına geçen veya tribüne giden taraftarlara böyle bir oyun reva mıydı?

Sahaya çıkan oyuncular iki defa erteleme olması sebebiyle yeni arkadaşlarından mahrum bir şekilde oynamış olsalar da aldıkları ücretin karşılığını verdiklerini düşünüyorlar mı?

Beşiktaş'ın sahaya çıkan kadrosuna bir şey denemez belki ama Dele Alli'yi gören biri hayattan soğuyacağı gibi Muleka'yı gören de sene başından geldiğinde sevindiği günlere lanet eder sanırım.

Ne kadar da elinde kısıtlı oyuncu grubu olsa da Şenol Hoca çok formsuz!

Skora gidecek organizasyonları üretebilecek oyuncuların sayısı az ve sürekli oynattıklarında da verim alamıyorsa değişim gerekmez mi?

Muleka yerine Semih'in girmesi ne kadar heyecan vericiyse aynı şeyi Demir Ege'yi ve Kerem'i alarak da yapamaz mı?

Bu genç kardeşlerimizi direkt ilk onbirde oynatıp güzel bir mesaj veremez mi?

Penaltıları sürekli aynı köşeye atmayı alışkanlık haline getiren Cenk'e en kritik anda penaltı attırmak yerine riske girilecekse Semih'e bu şans verilemez miydi?

Beşiktaş için sezon bitti ve gelecek sezon için hazırlık vakti ama ne bu Ahmet Nur Çebi yönetimi ne de Şenol Güneş, Beşiktaş'ın geleceği için belirleyici olabilecek düzeyde değiller!

Zor olan şu hayatta tek tutunacak dalı Beşiktaş olanlar için koca bir kahır sezonunu reva görenlere yazıklar olsun!

En büyük faydanız İSTİFANIZ olacaktır!...

Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI