Selamlar Şenol Güneş

Selamlar Şenol Güneş!


Rize’de oynanan maç premier league tadındaydı.

Bunun için her iki takıma ve 65 dakika susmayan taraftara teşekkür etmek gerekir.

Üçlü orta saha ile sahaya çıkan siyah beyazlılar bu akşam az işle öz iş yaptı. Rakibinin topu kullanmasına müsade etti ancak, akıllı oynayarak farklı galip geldi.

Adem, kariyerinin en iyi oyunlarından birini oynadı. Adaptasyon sürecini atlattıktan sonra sürekli skora katkı yapan siyah beyazlı oyuncu, aidiyet dolu hareketleriyle “seneye burada olmak istiyorum” der gibiydi.

Özellikle ilk attığı golde topa vurdu Artvin Şavşat Gölü’ne giderken öyle bir falso aldı ki, Rize’de gol oldu. Frikik golü ise Quaresmasızlık eseriydi!

Rizespor, çok farklı yenildi belki ama Beşiktaş’ı sahasından çıkarmadı. Kim ne derse desin tebrik edilmeli. Okan Buruk, takıma muazzam bir hava katmış.

Bu akşamın kazananı Beşiktaş olabilir sadece skor anlamında değil; Güven de güven kazandı. Genç oyuncunun gol vutuşları ustaca ve ders niteliğindeydi. Ligin ilk yarısında ki gereksiz forvet arayışlarını görünce Şenol Güneş’e selamlarımı iletmek istiyorum ancak, selamı Güven verdi!

Şenol Güneş, Burak’ın yaptığı gereksiz ve saçma hareketlerden sonra oyundan alması çok doğruydu.

Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI