Zor ama farklı

Ligin ilk yarısını çöpe atan Beşiktaş, Başakşehirin kaybettiği haftada çok önemli bir üç puan için çıktığı maçta farklı galibiyet aldı.

Sarı kart cezası sınırındaki Burak Yılmaz iki golle görevini yerine getirirken bir sarı karttan yırttı ancak, Şenol Güneş’in 85.dakikaya kadar bekletmesi taraftarı çok endişelendirdi.

İlk yarıda kendi sahasında rakibine mahkum olan siyah beyazlılar ikinci yarıda zinciri kırarak farka gitti. 

A.Gücü farklı yenilgi alacak bir oyun oynamadı ancak, gol atabilmesi için daha doğrusu Karius’u geçebilmesi için penaltı ve atana kadar tekrar gerekirdi ve de oldu. Alman kaleci adeta duvar ördü.

Ligin bu halini görünce Erzurum ve F.Bahçe maçları için çekilen ahlar artık faydasızken, Burak’ı izledikçe ligin ilk yarısındaki golcüsüzlük hayıflanması aklımıza geliyor.

Ligin dizginlerinin bir ucundan tutmaya başlayan siyah beyazlılar, süper ligde kendi kalibresinde takım olmadığının farkına varıp devam ederse zoru kolaya çevirir.

Unutmadan belirtelim; Beşiktaş’ın iddialı konuma geçmesi ile medyada bazı kıpırdanmalar başlayacaktır. Burada ise Beşiktaş’ın şovmen yönetimine çok iş düşüyor. Onlar için çok zor ama 1000 düşünüp mümkünse lig bitene kadar hiç konuşmasınlar!

Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI