İkram derbisi

Dev maçta taktiksel etkinlik öne çıktı. Beşiktaş, evinde oynamanın avantajı ile üstündü. Ancak bu durum tabelaya yansımadı. Biri penaltıdan olmak üzere, net goller kaçtı. Ismael’in sahaya sürdüğü 11 ve yaptığı hamleler tartışıldı. Öne geçip moral bulan Fenerbahçe, skoru koruma içgüdüsü ile maçı tamamlama yolunu seçti. Savunmada kalıp, sürpriz gol aradı. Kritik karşılaşma, ligin ilk yarısında olduğu gibi beraberlik ile tamamlandı.

Bir gol atıp, iki penaltı yaptırdı

Dev maça Fenerbahçe golle başladı! 6’da ofsayt diye Kartal’ın savunması seyretti. Serdar Dursun’un pasında Novak boş kaleye bıraktı: 0-1. Golün hemen ardından Novak, bu kez topu elle kesti. Batshuayi, penaltıda yan direğe takıldı. Üst üste gelen tersliklere rağmen Beşiktaş pes etmedi. Fiziki gücünü öne çıkarıp, yüklendi. Larin boş durumda topu ıskaladı. İlk yarıdaki oyuna denge geliyor derken, yine Novak sahne aldı. Kenan’a faul yaptı. ‘VAR’ incelemesi ile kazanılan penaltıda, Ghezzal 31’de kaleci ve topu farklı köşelere gönderdi: 1-1. Bu devrede Fenerbahçe kalabalık Beşiktaş savunmasını aşamadı. Kontratak denemeleri ile de pozisyon bulamadı. Final vuruşlarında etkisiz olan Ismael’in ekibi, daha iyi mücadale edip, oyunun ritmini belirledi.

Larin kaçırdıkça kaçırdı

İlk yarıda iki net pozisyonda gol atamayan Larin, ikinci devrenin hemen başında bomboş durumda topu kaleci Altay’a nişanladı. Kanadalı futbolcunun bir kafa şutu da yan direkte patladı. Tribünlerin desteği ile kontrolü iyice ele geçiren Kartal, her geçen dakika baskıyı artırdı. Fenerbahçe, savunma arkasına atılan uzun paslarda pozisyonlar arasa da etkili olamadı. Ismael’in kenar hamleleri sahaya hareketlilik getirdi. İsmail Kartal da aynı şekilde karşılık verdi. Can’ın kafa şutunda Altay iyi yer tutup, gole ‘dur’ dedi. Zaman zaman gerginleşen maçta tansiyon yükseldi!

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI