Kara Kartal'dan tam isabet

Beşiktaş’ın ayakları sahada, kafalar ise Galatasaray derbisindeydi. Erken gelen gol, sanki maç bitti havası yarattı. Ligde kalma mücadelesi veren Reşit Akçay’ın ekibi müthiş direnç gösterdi. Evine boş dönmek istemeyen Başkent temsilcisi, bu durumdan faydalandı. Sergen hoca; taktiksel ve oyuncu hamleleri ile karşılık verdi. Zevkli mücadeleden üç puan ile ayrılmasını bilen Kartal, derbi öncesi büyük moral buldu.

Beşiktaş maça gol ile başladı! 5’te Atiba’ya yapılan penaltıda Burak’ın vuruşu skoru 1-0 yaptı. Oyun anlamında anında karşılık veren Başkent ekibi, Orgill ile boş kaleye kaçırdı. Boateng etkisiz kaldı. Yıldız oyuncu hafta boyunca idmanlarda çok iyi çalışıp formda olduğunu göstermişti. İş bunu maça taşımaya kalınca aynı başarıyı gösteremedi. Bu durum, Kartal’ın tüm oyun planını alt üst etti. N’Koudou’nun soldan bindirmelerinde final vuruşları etkisiz kalınca, skor da yerinde saydı.nkaragücü pes etmedi

İkinci yarı bambaşka bir rakip vardı. Başkent temsilcisi, inanılmaz efor sarf etti. Sahanın her yerinde pres yaptı. Mücadaleyi hiç bırakmadı. Buna karşılık vermekte zorlanan Beşiktaş, çok pas hatası yaptı. Oyunu sete çevirip Ankaragücü üstüne gitme denemelerinde bulundu. Birbirinden kopuk oynayan Sergen Yalçın’ın ekibi, tecrübesini ve tribün desteğini iyi kullanmasını bildi.

Bu sezon performansı tartışılan Ljajic, hamle oyuncusu olarak sahaya sürüldü. Hastalıktan çıkıp forma isteyen yıldız oyuncu 89’da uzaktan topu öyle bir vurdu ki, herkes ancak ağlarda görebildi: 2-0. Haftanın açılış maçında son sözü penaltıdan attığı gol ile İlhan Parlak söyledi: 2-1.

ORHAN YILDIRIM 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI