Komadan çıkamadı

Geçtiğimiz hafta evinde kaybeden Kartal, İstanbulspor maçını telafi olarak görüyordu. Ancak evdeki hesap, çarşıya uymadı. Tribünden takımını yönlendirmeye çalışan Ismael yine hayal kırıklığı yaşadı. Kötü futbolun sonucunda iki puan daha ikram eden Beşiktaş, zirve yarışında iki maçta beş puan bıraktı. Ev sahibi takım ise sürpriz olarak görülen puanı, ortaya koyduğu mücadele ile hak etti.

Gol ile başladı

Beşiktaş, mutlak üçpuan için çıktığı maça hızlı başladı.8’de;N’Koudou, çift vuruştan golü attı! Ev sahibi takımın itirazları yersizdi. Zira top, kaleciye çarpıp ağlara gitti. Erken gol, fark beklentisi yarattı. Fakat Kartal, bir türlü tempo yapamadı. Pas hataları, oyun içindeki kopukluklar yüzünden istediği futbolu oynamaktan uzak kaldı. Şuursuz baskı, rakibin önünü açtı.

El ile oynamayı atladılar

İstanbulspor 26’da eşitliği buldu. Emir’in uzaktan attığı sert şutta Ersin, hatalı gol yedi: 1-1. Ancak pozisyon başlangıcında Rosier’in vuruşunda top Duhan’ın elinden döndü. Hakemler ve ‘VAR’ itirazlara rağmen golü iptal etmedi. Skora denge gelmesi Ismael’in ekibini yeniden kamçıladı. Weghorst bomboş durumda kaleciye nişanlandı. Hemen arkasında Gedson’un pasında devrenin skorunu belirledi: 1-2.Siyah-Beyazlı ekip39’da öne geçerken, İstanbulspor’un karşı atak denemeleri sonuçsuz kaldı. İkinci yarı itibari ile oyundan kopmalar daha da arttı. Teknik ekip anında müdahale yaptı. Kenar hamleleri istendiği gibi sahaya yansımadı. Geriden destek çıkmadı. Salih-Gedson ikilisi etkisiz kaldılar. Yeterince pas alamayan kanatlar da silik kaldı. Weghorst; top almak için gerilere gelip yoruldu. Mütevazi kadrosu ile puan kovalayan ev sahibi ekip jeneriklik gol ile skora dengegetirdi.Ali,86’da frikikten topa öyle bir vurdu ki, Ersin 25 metreden gelen topu sadece izlemek ile yetindi: 2-2.


Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI