Lideri de yendi

Geçen hafta ikinci yarının flaş ekibi Rizespor’a farklı tarife uyguladı. Dün gece de, ligin zirvesinde yer alan Başakşehir’i eli boş gönderdi. Kartal geriye düştüğü maçı bırakmayıp, müthiş bir geri dönüş ile üç puanı almasını bildi. Siyah-Beyazlı taraftarlar da, takımlarına verdikleri destek ile galibiyette büyük rol oynadı.

Karius duvar ördü

Kartal baskılı başlamasına rağmen, defansta açıklar verdi. Karius, ilk yarım saat içinde üç net pozisyonda geçit vermedi. Beşiktaş orta alanda etkisiz kalıp, rakibini izledi. Başakşehir, uzun toplar ile tehlikeli çıkışlar yaptı. Geçen hafta takımı sırtlayan Ljajiç, Burak aynı verimliliği gösteremedi. Atiba ve Gökhan takımı ateşledi. Konuk takımda; Visca, Elia kanatlardan, Emre ve Mossoro ortada etkili oynadı.

İki pastan gol yedi

Kartal, Kaleci Mert’in uzun pasını izledi. Visca’nın ortaya bıraktığı topu, Robinho boş kaleye gönderdi: 0-1. Beşiktaş, 35’te yediği gol sonrası kendine geldi. Atiba 42’de skora denge getiren golü attı: 1-1. Devre sonunda Dorukhan, net pozisyonda kötü vurdu.

Ve kral sahne aldı

Kartal ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Sağlı sollu ataklar ile, Başakşehir’i abluka altına aldı. 52’de Gökhan’ın ortası, Lens’in pasında Burak çok şık vuruş ile takımını öne geçiren golü attı: 2-1. Skor ve moral üstünlüğünü ele geçiren Güneş’in ekibi, topa ve oyuna sahip olmasını bildi. Bu yarı Beşiktaş takım olarak çok iyi mücadele etti. Sahanın her yerinde üstünlüğünü hissettirdi. Avcı’nın takımı karşı hamlelerde bulunsa da, sonuç değişmedi.

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI