Listeler savaşı

Beşiktaş’ta 20 Ekim’deki seçim öncesi ilginç gelişmeler yaşandı. Önceki gün aday olmayacağı belirtilen Ahmet Nur Çebi, dün adaylık başvurusunda bulundu. Böylece yarış iyice kızıştı. Bu kongrede adaylardan çok, kuracakları yönetim listelerine endekslenen duruma gelindi. Seçimin Çebi ile Adalı arasında geçmesi artık kesin gibi. Peki listelerde kimlerin adı geçiyor ona bakalım...

Adalı’dan yeni ekip

Mevcut yönetimin devamı olmak istemeyen Adalı, Orman’ın ekibinden kimseyi almak niyetinde değil. Hatta birlikte yola çıktığı Doğan Küçükemre ve Melih Aydoğdu bile bu duruma takılan isimler. Nevzat Demir, Murat Aksu, Mübariz Mansimov, Hüsnü Güreli, Ali Doğan, Bahri Büyükhanlı ve Sinan Engin gibi isimler telaffuz ediliyor. Serdal Adalı ayrıca Sabancı ailesinden birini de ekibine dahil etmek istiyor.

Çebi’nin kadrosu belli

Ahmet Nur Çebi’nin çekirdek kadrosu belli. Listesinde; uzun süredir birlikte çalıştığı; Adnan Dalgakıran, Erdal Torunoğulları, Mesut Urgancılar ve Emre Kocadağ var. Çebi, bunların dışında yıpranmamış isimler peşinde. Özcan Bostan, İzzet Özilhan, Okan Kılıç ve Cenk Güryel gibi isimler geniş listede yer alıyor. Çebi, sürpriz isimleri yine son güne bırakacak gibi duruyor.

Birleşme olur mu...

Yeterli imzayı toplayıp adaylığını koyan İsmail Ünal, adaylara birleşme çağrısı yapsa da, karşılık bulamadı. Ünal’ın, Adalı’dan yana tavır aldığı biliniyor. Tekinoktay ise son seçimde Orman’ın karşısında aldığı tepki oylarına güvenip yarışa girecek. Bu iki ismin dışında halen kulüpte görevli olan Levent Çifter’in de oy potansiyeli var. Çifter, kulübün elemanı olmasına rağmen, açık ve net şekilde Adalı ile dirsek temasını kimseden gizlemiyor. Seçime sayılı günler kala, adaylar en güçlü yönetim ekibini kurabilme adına kıyasıya bir mesai içindeler. Gelişmeleri hep birlikte bekleyip göreceğiz. Kongreyi hangi aday kazanır kestirmek şimdilik zor. Ancak görünen o ki, kazanan Beşiktaş olacak!..


ORHAN YILDIRIM 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI