Masuaku kanatlandırır

Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş için tek yol kazanmaktı. Ligin flaş takımı Adana Demirspor maçı öncesi endişe vardı. Şenol Güneş, bu kez inatlaşmayı bıraktı. İdeal kadroyu sahaya sürdü. Baştan sona üstün olan Kartal’ı galibiyete Masuaku taşıdı. Eleştirilere kulak kapatıp, yedek kalmayı sorun etmeyen Masuaku, Beşiktaş’ı yeniden zirve takibinde tutmayı bildi. Yanlış onbir ve geç hamleler yapan konuk ekibin puan alması sürprizlere kalmıştı. O da yaşanmadı.

Öyle baraja böyle gol

Şampiyonluktaki rakipleri kazanan Kartal, maça baskılı başladı. N’Koudou zoru yapıp topu dışarı attı. Beşiktaş durmadı, 14’te öne geçti. Kazanılan serbest vuruşta kaleci Ertaç, sahalarda hiç görmediğimiz türden baraj kurdurdu. Topun başına geçen Masuaku, akıl dolu vuruş ile golünü attı: 1-0. Öne geçen Siyah-Beyazlılar, oyunu rölantiye aldı. Kalesinde tek pozisyon verdi. Mert; duvar ördü. Ardından Weghorst kaçırdı. Hakem Ali Şansalan, kolay maçı zora soktu. İki takımı çileden çıkaran ters kararlar verdi.

Fark artmayınca stres oldu

Güneş’in ekibi ikinci yarıya temkinli başladı. Skoru tutup, gol kovaladı. Bunu yaparken de kalesinde açıklar verdi. Karşılıklı gidip, gelen oyunda Kartal adına gelmeyen ikinci gol, her geçen dakika stres yarattı. Konuk ekip ise daha da cesaret aldı. Pozisyon zenginliği olmasa da yüksek mücadele gücü izleyenlere zevkli anlar yaşattı. Beşiktaş, final vuruşlarındaki yetersizlik yüzünden skor üretemedi. Hücum hattında dağınık kalan Adana temsilcisi, kontrataklarla sürpriz gol kovalayıp durdu.

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI