Tribünler uyandırdı

Şampiyonluk hedefleyen iki takımın mücadelesi nefesleri kesti. Trabzonspor iki kez öne geçti, Kartal pes etmeyip yakaladı. Fenerbahçe’den sonra, Karadeniz ekibine de iki puan kaptıran Beşiktaş’ta, tribünler Ismael’i istifaya davet etti.

Beşiktaş maça baskılı başladı. Savunmada kalan Trabzonspor’un üstüne gitti. Özellikle sol kanattan ataklar denedi. Her geçen dakika gole doğru giderken, topu ağlarında gördü. Bakasetas’ın köşe atışından gelen topta, Gomez hiçbir baskı görmeden kafayı vurdu: 0-1. Trabzonspor, 11’de bulduğu golle silkelendi. Güven bulup hücuma çıktı. Bunu yaparken de arkada açıklar verdi. Weghorst ve Dele Alli aynı pozisyon içinde sonuca gidemedi. Ardından Hamsik kaçırdı. 29’da, Rosier’in, sert topunda Larsen kendi kalesine attı: 1-1. Skora ve oyuna denge geldikten sonra karşılıklı ataklar vardı. 36’da Masuaku’nun hatalı geri pasında, Trezeguet faturayı kesti: 1-2. Uzatmada Weghorst’un kafa şutu skoru değiştirmeye yetmedi. Bu yarıda, Hugo; Weghorst ile adeta yapışık gibi oynadı... Souza-Bakasetas eşleşmesi yüksek mücadeleye sahne oldu.

Taraftar istedi Ismael yaptı

İkinci yarı başında müthiş baskı kuran Kartal, golü bulamadı. Kontratağa dönen Karadeniz temsilcisi, Bardhi ile boş kaleye kaçırdı. Sıkışan oyunu izleyen kenar yönetimi, tribünler uyandırdı! ‘Ismail uyuma, değişiklik yapsana...’ diye tempo tuttu. Fransız hoca buna seyirci kalmayıp, 68’de; Cenk ve Gedson’u sahaya sürdü. Cenk oyuna girdikten iki dakika sonra golünü attı: 2-2. Milli yıldız, Weghorst’un üst direkten dönen topunu takip edip, skora denge getirmesini bildi.

Oyunun son bölümleri büyük çekişme ve mücadele içinde geçti. Karşılıklı ataklar, gol denemeleri heyecan yarattı. Uğurcan ve Ersin kurtarışlar yaptı. Yüksek tempo, gerginlik yarattı. Yusuf Yazıcı, ‘VAR’ uyarısı ile atıldı.

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI