ANT

Koca sezon gitti.

Hayaller, umutlar kirli eller, eyyam kokan düşüncelerle ziyan edildi. Beşiktaş 2 hafta içerisinde lime lime edilip, şampiyonluk umutlarından yoksun bırakıldı. “Beşiktaş bu ülkenin en büyük takımıdır” diyorsunuz ya hep, büyük takımlara bunları yapamıyorlar Sayın Başkan. Büyük takımları sahada doğrayamıyorlar. Büyük takımların hayalleriyle, umutlarıyla oynayamıyorlar. Büyük takımların 5 sene boyunca her final maçını aynı takımla, aynı haftaya atayamıyorlar. Büyük takımların hocasını göz göre medya eliyle pasifize edip, yem etmiyorlar. 


Yöneticilik aynı zamanda kaos yönetme sanatıdır. Camianızın hakkının yendiğini düşündüğünüz zamanlarda her yerde gür sesle savunma refleksidir yöneticilik. Para vermek, transfer yapmak, parayı yönetmek ya da davetlerde camiayı temsil etmek, Beşiktaş gibi bir camiayı yönetmeye yetmez. Bunları biraz muhasebeden anlayan, liyakat ve vicdan sahibi olan, aidiyet duygusu üst seviyede olan, birazcık da prezentabl olan herkes yapabilir. Elbette size 7 senedir başında olduğunuz makamın gereklerini öğretecek değilim. Ancak takdir edersiniz ki birilerinin bunları yazması ve yeni dönem öncesinde bunları da size hatırlatması lazım. 


Şuna samimiyetle inanın, camianın sizden öyle üst düzey transfer beklentisi yok. Mali durumun herkes farkında. Dünyanın en iyi hocasını getirmenizi hiç gerek yok. Sizden tek beklenti şu, bizlerin yıllarca okullarda ant içtiği gibi siz de ant için. “İlkem, camiayı korumak, takımın hakkını savunmak, bu kirli düzene sessiz kalmamak, camiamı her şeyden çok sevmektir.”


ŞAFAK MALATYA 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI