Yedek Kulübesinde Servet Kazandı

Beşiktaş Yönetimi, Utkuyuvakuran için harekete geçti.

Beşiktaş’ta Loris Karius’un alacakları ödenmediği gerekçesiyle Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmasının ardından teknik direktör Sergen Yalçın iki genç kaleci arasında tercihini Ersin Destanoğlu’ndan yana kullanırken, bu durum Utku Yuvakuran’ı ekonomik olarak hiç etkilemedi.

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre, ligde ilk haftadaki Sivas maçında 90 dakika sahada kaldıktan sonra 33 karşılaşmada önce Karius’un sonrasında ise Ersin’in arkasında kulübede bekleyen 23 yaşındaki kalecinin 2 milyon 278 bin TL kazandığı ortaya çıktı.

4 karşılaşmada 9 gol yedi

2016’da Beylerbeyi’den kiralandıktan 1 sezon sonra profesyonel sözleşme imzalanan Utku Yuvakuran 1 Süper Lig maçının dışında 1 Avrupa Ligi, 2 de Türkiye Kupası mücadelesinde görev yaptı. Bu 4 maçta 9 gol yiyen genç eldivenin aldığı ücret kulüpte tartışmalara neden oldu. Yeni sezonun bütçesini azaltmayan çalışan Beşiktaş’ta Utku Yuvakuran'a 2 milyon 278 bin TL ödeme yapılması sonrasında yönetim harekete geçti.

1 yıllık sözleşmesi var

Teknik Direktör Sergen Yalçın daha önce yaptığı açıklamada kaleye kesinlikle yabancı takviye yapmayacaklarını Ersin’in yanına tecrübeli bir yerli kaleci alacaklarını belirtirken, Utku’nun 3. kaleci olacağının sinyallerini vermişti. 3 yıllık kariyerinde sadece 9 maçta şans bulan ve 14 gol yiyen genç file bekçisi için son kararı yönetim verecek. Siyah beyazlılarda 1 yıl daha kulüple sözleşmesi bulunan Utku yeni sezonda ya kiraya verilecek ya da satılacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI