Yeter Artık Ahmet Kandemir!

Beşiktaş Basketbol Derneği, siyah-beyazlı kulübün basketbil takımının Baş Antrenörü Ahmet Kandemir'e sert tepki gösterdi.

Bu sezon aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çeken beşiktaş basketbol şubesinde kazan kaynıyor. 

Beşiktaş Basketbol Derneği, siyah-beyazlı kulübün basketbil takımının Baş Antrenörü Ahmet Kandemir'e sert tepki gösterdi.  

İşte Beşiktaş Basketbol Derneği'nin yazılı açıklaması; 

Bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergileyen takımımızın Baş Antrenörü Ahmet Kandemir, hem Fenerbahçe hem de Galatasaray maçında teknik faul ile cezalandırıldı. Hatta son maçta ikinci teknik faulle birlikte oyun dışında kaldı.

Sezonun ilk yedi haftasında teknik faul almayan Kandemir, ING Basketbol Süper Ligi'nin son 18 haftasında 10 kez teknik faul ile cezalandırıldı.

Neredeyse her iki maçta bir teknik faul...

ING Basketbol Süper Ligi'nin haricinde Şampiyonlar Ligi'nde de benzer bir senaryo mevcut.

Beşiktaş, bu sezon 6'sı normal sezon, 3'ü de Play-In olmak üzere 9 Avrupa maçına çıktı. Bu karşılaşmalarda Ahmet Kandemir, iki kez oyundan atılmak üzere toplam 7 teknik faul aldı.

Deneyimli Baş Antrenörün bu sezonki karnesinde üç kez maçtan ihraç ve toplam 17 teknik faul bulunuyor...

Bu istatistikler ışığında; Ahmet Kandemir'in aldığı teknik faullerin  takımı olumlu yönde etkilemediği aşikar...

Beşiktaş Basketbol Derneği 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI