Yıldırım Demirören 103 milyon TL. Bağışlayacak mı?

Beşiktaşlı taraftarlar Yıldırım Demirören'den 103 milyon TL. bağış bekliyor.

Beşiktaş'ın Bırakmam Seni kampanyası için bu akşam Vodafone Park'tan özel bir yayın yapılacak. Kanal D'de 22.00'de namlen yayınlanacak 'Ödül Senin Gecesi'ne Başkan Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın da katılacak. Yılmaz Erdoğan'ın sunacağı gecede büyük maddi gelir beklentisi var. Ve gecede gözler eski başkan Yıldırım Demiören'de olacak. Herkes, Demirören'in kulüpten olan 100 milyon liralık alacağını bağışlayıp bağışlamayacağını merak ediyor. Demirören, 100 milyonu Beşiktaş'a hibe edecek mi? Gecede toplam gelir hedefi ne kadar?

Beşiktaş yönetiminin kulübe nakit akışı yaratmak için başlattığı 'Bırakmam Seni' kampanyasında bu akşam ilk kez televizyon yayınıyla destek toplanacak. Kulüp ilk olarak taraftardan 20 TL karşılığında SMS atılarak başlattığı kampanyanın ikinci aşamasında siyah beyazlı iş dünyası ile temas kurmuştu.

Şu ana kadar 10 milyon lira toplandı

12 Haziran'da başlayan kampanya için bugüne kadar yaklaşık 269 bin SMS atıldı. Kulüpten edinilen bilgilere göre bugüne kadar 10 milyon lira gelir elde edildi.

Vodafone Park'ta gerçekleştirilecek ve Kanal D'den saat 22.00'den itibaren yayınlanacak 'Ödel Senin Gecesi' programında gelirin 100 milyon liraya ulaşması hedefleniyor. Ünlü yönetmen, oyuncu ve yazar Yılmaz Erdoğan'ın Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibiyle birlikte sunacağı gecede 100 milyon liralık gelire ulaşlıması hedefleniyor.

Hülya Avşar ve Barış Murat Yağcı da var

Programa Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yöneticiler, teknik direktör Sergen Yalçın ile tüm branşlarda siyah beyazlı formayı giymiş eski ve faal sporcularla antrenörler de yer alacak. Programın ünlü isimleriyse Hülya Avşar, Zafer Algöz, Mehmet Erdem, Hakan Altun, Ömür Gedik, Barış Murat Yağcı olacak.

Gözler Yıldırım Demirören'de

Ajansspor'un haberine göre, programda gözler eski Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'de olacak. Sahip olduğu kanalı kulübün kampanyasına açan Demirören'in büyük bir  bağış yapıp yapmayacağı günlerdir konuşuluyor. Medyada yer alan bazı haberlerde Demirören'in kulüpten olan yaklaşık 100 milyon liralık alacağından vazgeçip bağışlayacağı öne sürüldü.

Ancak; Yıldırım Demirören böyle bir bağışta bulunmayacak. Buna karşın çocukları ve yeğenleri siyah beyazlı kulübe toplamda 2-3 milyon liralık bir bağışta bulanacak. Demirören'in kulüpten olan alacağı konusunu ise Çebi ile başka bir platformda ele alacağı öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI