Yıldırım Demirören Beşiktaş başkanlığına aday olabilir mi?

Beşiktaş'ın eski başkanı Yıldırım Demirören’in, Siyah-Beyazlı kulübün yeniden başkanlığa adaylığını koyacağı iddiası gündeme geldi...

Beşiktaş'ın eski başkanı Yıldırım Demirören’in, Siyah-Beyazlı kulübün yeniden başkanlığa adaylığını koyacağı iddiası gündeme geldi... iddiayla ilgili sürpriz bilgi ise bu haberi Fikret Orman’a yakın isimlerin basın mensuplarıyla paylaşması oldu. Demirören at yarışlarının özelleştirilmesi sonrası yüzde 51'ini almayı hedeflediği, iddaa işinde olan Beşiktaş’ın eski başkanının bu şirketleri TJK’nın başında olan Orman yönetiminin asbaşkanı Serdal Adalı’ya devredeceği dedikodu olarak konuşuluyor.

FIFA kuralları gereği ''iddaa''nın oynatıldığı şirketin sahibi olan Yıldırım Demirören’in bu işinden el çekmediği sürece FIFA kurallarına göre aday olma ihtimali bulunmuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI