YILDIRIM DEMİRÖREN: ÇEBİ KAYBEDERSE HEPİMİZ KAYBEDERİZ!

BEŞİKTAŞ eski Başkanı Yıldırım Demirören kurmaylarıyla olağanüstü toplandı.

BEŞİKTAŞ eski Başkanı Yıldırım Demirören kurmaylarıyla olağanüstü toplandı. Eski yöneticilerin çoğunluğu olduğu yemekli görüşmede önemli kararların alındığı öğrenildi.  

Siyah-Beyazlı kulübün 29 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimli olağan genel kurulu öncesi önemli gelişmeler yaşanıyor. Ahmet Nur Çebi henüz adaylığını açıklamazken 250 imzayı tamamlayan Fuat Çimen ve ekibinin yükselişe geçmesi eski başkan Yıldırım Demirören'i harekete geçirdi. 

Fenerbahçe maçını çoğunluğu eski yönetici olan kurmaylarıyla birlikte izleyen Beşiktaş eski Başkanı Yıldırım Demirören'in toplantıda önemli açıklamalarda bulunduğu öğrenildi. 

Ekip arkadaşlarından seçim için Ahmet Nur Çebi için çalışmalar yapmasını isteyen Yıldırım Demirören, genel kurulda kesinlikle aday olmayacağının altını çizdi. Demirören'in çebi'nin seçimi kabdetme olasılığının olduğunu belirterek, "Fuat Çimen kazanırsak biz kaybederiz. Beşiktaşlı bazı kongre üyeleri bizim dönemimizle ilgili dosyaları gündeme getirmek istiyorlar. Özellikle Fulya Davası hepimizi zor duruma sokabilir. Bizim son dönemimizde özellikle basketbol şubesinde bazı evraklarla bize cephe alabirler. Bu yüzden sizlerden Çebi lehine çalışmalar yapmanızı istiyorum. Sahaya inin! Grup ve derneklerle sık sık bir araya gelip mevcut yönetim kurulu için oy çalışması yapın" dediği öğrenildi.

Görüşmede, Demirören ve arkadaşlarının Fuat Çimen'in oylarını bölmek için yeni bir aday çıkarmayı da değerlendirdiği iddia edildi. 

Gelişmeler kartalhaber'de... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI