Yıldırım Demirören yine yaptı yapacağını!

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisin tarihi açıklanmasının ardından TFF'ye büyük tepki yağdı.

Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçın tarihi belli oldu. İki takım arasındaki karşılaşma 25 Şubat Pazartesi akşamı saat 21.00’da oynanacak.

Beşiktaş hiç dinlenmeden Galatasaray derbisine çıkarılmıştı

Türk takımlarının Avrupa Kupaları’na başarılı olmasını her camia ister. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde perşembe gecesi saat 20.55’de maçı olduğu için derbinin pazartesi akşamı oynatılması kadar normal bir durum yok. Fakat aynı durum Siyah-beyazlı takımın başına geldiğinde aynı hassasiyeti Federasyon neden göstermedi. Siyah-beyazlı takım, sezonun ilk yarısında Sarpsborg ile Norveç’te saat farkından dolayı gece 23.00’da başlayan maçtan sonra pazar akşamı saat 20.00’da Galatasaray derbisine çıkarılmıştı.

Sorular, sorular….

*Türk takımlarının başarısı için herkes aynı ortak noktada buluşuyor.

*Takımlara neden çifte standart yapılıyor. Perşembe gecesi 20.55’te başlayan maçtan sonra derbi maçın pazartesi günü oynanmasına kimse itiraz etmiyor.

*Beşiktaş, Norveç gibi uzak bir deplasmanda hem de maçın bitiş saati cuma gecesi 01.00 olmasına rağmen takım sabah İstanbul’a gelip sadece bir idmanla Pazar gecesi Galatasaray derbisine neden çıkarıldı.

*Tüm futbol severler bu soruların cevaplarını arıyor.


Futbolarena.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI