Yıldız futbolcudan Beşiktaşlı yöneticilere transfer özrü

Beşiktaş ile her konuda anlaşmasına rağmen eski kulübü Palmeiras’dan gelen sürpriz teklif üzerine rotasını son anda Brezilya’ya çeviren Vitor Hugo, siyah-beyazlı yöneticileri arayarak yaşananlara açıklık getirdi.

Beşiktaş ile her konuda anlaşmasına rağmen eski kulübü Palmeiras’dan gelen sürpriz teklif üzerine rotasını son anda Brezilya’ya çeviren Vitor Hugo, siyah-beyazlı yöneticileri arayarak yaşananlara açıklık getirdi. 

Kartal’la kiralık anlaşan tecrübeli stoper, Palmeiras’ın Fiorentina’ya 5,5 milyon euro bonservis teklif etmesi üzerine ülkesine dönme kararı almıştı. 

Palmeiras'ın teklifi kabul etti Vitor Hugo, Beşiktaşlı idarecilerle yaptığı görüşmede duygusal sebeplerle Palmeiras’ın teklifini kabul ettiğini bildirdi.   Vitor Hugo: "Tamamen duygusal sebeplerle dönme kararı aldım" Vitor Hugo: "Tamamen duygusal sebeplerle dönme kararı aldım" İki sezon önce 8 milyon euro bonservis karşılığında Palmeiras’tan Fiorentina’ya transfer olan deneyimli oyuncunun, “Palmeiras benim için çok önemli bir kulüp. Başka bir takımdan teklif alsaydım kabul etmezdim ama ailemin isteği de ülkemize dönme yönünde oldu. Tercihimin parayla ilgisi yok tamamen duygusal sebeplerle Palmeiras’a dönme kararı aldım. Bana gösterdiğiniz ilgi ve teklifiniz için çok teşekkür ederim” diye konuştuğu öğrenildi.   Stoper rafa kalktı Stoper rafa kalktı Hugo’da hayal kırıklığına uğrayan Beşiktaş’ın stoper transferini şimdilik rafa kaldırdığı belirlendi.    Mirin ve Roco elden çıkarsa takviye olacak Atınç ile daha önce el sıkışan siyah-beyazlıların, Nicolas Isimat Mirin - Enzo Roco ikilisinden birinin elden çıkarılması halinde stoper takviyesi yapacağı ifade edildi.  Elde kalırlarsa transfer olmayacak Elde kalırlarsa transfer olmayacak Mirin ve Roco’nun elde kalması durumunda defansın ortasına oyuncu alınmayacağı kaydedildi

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI