Yine Ahmet Kandemir, Yine Olay!

Geçtiğimiz hafta diskalifiye cezası alan Beşiktaş Erkek basketbol takımı Antrenörü Ahmet Kandemir bu sefer Bursa'da yumruklu kavgaya karıştı.

Karşılaşmada ilk yarının hemen bitmesinin ardından Beşiktaş'ta başantrenör Ahmet Kandemir ile Bursaspor'da Genel Menajeri Nedim Yücel kavga etti. Kandemir ve Yücel'i iki takım teknik heyeti ve oyuncular arkadaşları ayırdı. 

İkinci yarı geç başladı

Taraftarların da dahil olduğu olaylara polis müdahale etti. Bir süre devam eden gerginlik, iki takımın parkeye tekrar çıkmasıyla sona erdi.

Kandemir konuyla ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınırken, Nedim Yücel, Kandemir'in kendisine küfür ettiğini iddia etti. 

ING Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Beşiktaş Icrypex, deplasmanda Frutti Extra Bursaspor'u 76-73 mağlu etti.


İki takımın da kontrollü başladığı ilk çeyreği 24-22 önde tamamlayan Beşiktaş Icrypex, ikinci periyotta da üstünlüğünü korumayı başardı ve soyunma odasına konuk ekibin 44-39 üstünlüğüyle gidildi.


Üçüncü periyotta Frutti Extra Bursaspor, taraftarın da desteğiyle oyundaki tempoyu arttırmayı başardı. Özellikle savunmada rakibine kolay sayı şansı tanımayan ev sahibi ekip, bu çeyrekte geriden geldi ve final periyotuna 62-58 önde girdi.


Son periyot çekişmeye sahne oldu. Maçın son saniyelerine kadar çekişmenin sürdüğü çeyreği, Beşiktaş Icrypex daha iyi oynadı ve parkeden 76-73 galip ayrıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI