Yine gözleri döndü

Ankaragücü taraftarının Beşiktaş düşmanlığı başka bir boyuta ulaştı. Milyonların gözü önünde yaşanan olay 'Yok artık' dedirtti.

Ankaragücü taraftarının Beşiktaş düşmanlığı başka bir boyuta ulaştı. Milyonların gözü önünde yaşanan olay 'Yok artık' dedirtti. 

Son dakika Beşiktaş haberleri… Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş, deplasmanda Ankaragücü'ne konuk oldu. Başkent'te nefesleri kesen bir mücadeleye sahne olan dev karşılaşma, iki takımın da karşılıklı golleriyle 1-1 devam ediyor. Karşılaşmanın 60. dakikasında ise ilginç anlar yaşandı. Ankaragücülü tribünlerden sahaya 'muşta' atıldı. 

Karşılaşmanın 12. dakikasında ev sahibi ekip, Ali Sowe'nin golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı.

İlk yarı boyunca birçok net pozisyona giren Ankaragücü, Beşiktaş kalesinde yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

Maçın ikinci yarısında daha etkili bir oyun sergileyen Beşiktaş, 77. dakikada golcü oyuncusu Cenk Tosun ile skoru eşitledi.

120 dakika sonunda beraberlik bozulmazken penaltı atışları sonucunda  Beşiktaş rakibina 4-3 yenilerek kupaya veda etti. 

BEŞİKTAŞ TARAFTARI YOK

İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı karar neticesinde stada Beşiktaş taraftarı alınmadı.

Konuk takım taraftarının bulunmadığı maça ev sahibi ekibin taraftarları büyük ilgi gösterdi ve tribünlerin tamamına yakını doldu.

SAHAYA MUŞTA ATILDI

MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasındaki maçın 60. dakikasında gergin anlar yaşandı.

Jackson Muleka ile Atakan Çankaya arasındaki mücadelenin ardından iki oyuncu, topsuz alanda tartışmaya devam etti ve gerginliğin ardından Muleka'ya kırmızı kart çıktı.


Gedson Fernandes, tribünlerden atılan muştayı teknik direktör Şenol Güneş'e verdi. Ankaragücü-Beşiktaş maçında sahaya atılan muştayı, Gedson Fernandes kenara götürdü.

Şenol Güneş, muştayı Gedson Fernandes'in elinden alırken, olay sonrasında Ankaragücü futbolcusu Chatzigiovannis ile kısa süreli bir tartışma yaşadı.

KIRMIZI KARTI İPTAL ETTİ

VAR'dan gelen uyarı üzerine pozisyonu yeniden izleyen hakem Sarper Barış Saka, Muleka'nın kırmızı kartını iptal edip sarı kart verdi. Tehlikeli madde büyük tepki çekerken, maçta da futbolcular arasında büyük gerginlik çıktı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI