Yok artık! Beşiktaş Yönetimi Aras'ın sözleşmesini uzattı

Beşiktaş, Ocak 2016'da Spartak Moskova'dan renklerine bağladığı Aras Özbiliz'i Rayo Vallecano ve Sheriff Tiraspol'den sonra geçtiğimiz yaz da Hollanda kulübü Willem II'ye kiralamıştı.

Beşiktaş, 2016 yılında Spartak Moskova'dan transfer ettiği ve 2020 yılına kadar sözleşme imzaladığı Aras Özbiliz'in sözleşmesini bir yıl daha uzattı. Yönetimin bu hareketi siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

DİSİPLİNSİZ HAREKETLERİ NEDENİYLE KADRO DIŞI KALMIŞTI

Willem'in Fortuna Sittard'ı 3-2 yendiği maçta oyuna girmeyi reddeden Aras Özbiliz, yaptığı bu hareketin ardından Hollanda ekibi tarafından disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı kalmış ve istenmeyen adam ilan edilmişti. Hollanda ekibi, Aras'ın bu hareketlerinden sonra bonservisini alma konusunda vazgeçip 29 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda Beşiktaş'a döneceğini açıklamıştı.

BÜYÜK ŞAŞKINLIK YARATTI

2016 yılında Beşiktaş'la 4 yıllık sözleşme imzalayan Aras'ın kontratı, 31 mayıs 2020'de sona eriyordu fakat Beşiktaş yönetimi, Ermeni futbolcunun sözleşmesini 2021 yılının mayıs ayına kadar uzattı. Beşiktaş'ta istenmeyen adam ilan edilen ve çok az forma şansı bulan Aras'ın 1 daha Siyah Beyazlı kulüpte kalacak olması büyük şaşkınlık yarattı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI