Yok artık! Görevine son verildi ama işine devam ediyor

Beşiktaş Basketbol Takımı'nda Ahmet Kandemir krizi ilginç boyuta ulaştı.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nda Ahmet Kandemir krizi ilginç boyuta ulaştı. 

Kandemir yönetiminde bu sezon 11 maçta 2 galibiyet alan ve ligin dibine demir atan Beşiktaş'ta yönetim kurulu, geçtiğimiz hafta aldığı kararla tecrübeli teknik adamla olan sözleşmenin tek taraflı olarak feshedildiğini açıklamıştı. 

Beşiktaş Yönetimi ardından Ahmet Kandemir'in yerine Hırvat teknik adam Igor Milicic'in Baş Antrenör olarak göreve başladığını açıkladı. 

Beşiktaşlı yönetici Umut Şenol bu gelişme üzerine Kandemir'e destek mesajı atarak alınan bu kararı doğru bulmadığı yönünde bir tavır sergilemişti. 

Beşiktaş geçtiğimiz Pazartesi günü Milicic yönetiminde Extra Frutti Bursaspor'la deplasmanda mücadele etmişti. 

Ancak siyah beyazlı kulüpte bu gelişmelerin ardından perde arkasında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Baş Antrenör olarak görevine son verilen Kandemir'in iki sözleşme yapıldığı ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adam, "Teknik adam olarak Beşiktaş'la yollarım ayrıldı ama sportif direktör olarak görevimin başındayım. Benim kulüpteki tek muhatabım Başkan Ahmet Nur Çebi. Beşiktaş için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

İki haftadır tesislere gelmeyen Kandemir'in çalışmadığı günler için sağlık raporu aldığı da iddialar arasında... 

Çebi duruma el koydu 

Aynı zamanda Beşiktaş kongre üyesi olan Ahmet Kandemir'in sportif direktör olarak siyah beyazlı kulüpten maaş almaya devam ettiği ortaya çıktı. Kandemir'le Umut Şenol'un yönetici olduğu dönemde çift sözleşme yapılması yöneticilerin de şaşkınlığına neden oldu. 

 Yaşanan süreçle ilgili durum değerlendirmesi yapan Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yönetim kurulu üyelerine yaptığı değerlendirmede, "Bu işi bana bırakın. En kısa zamanda bu işi tatlıya bağlayacağım. Ahmet kandemir Beşiktaşlı biri. Çalışmadığı halde Beşiktaş'tan maaş olması ona yakışmaz" sözlerini sarf ettiği öğrenildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI