Yok artık Lucas Moura!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ın gündeminde Tottenham'ın golcüsü Lucas Moura var.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ın gündeminde Tottenham'ın golcüsü Lucas Moura var. Ancak yıldız oyuncu Lucas Moura'nın yıllık ücretinin transferi zorlaştırdığı öğrenildi.

Beşiktaş, transfer döneminde bonservisi elinde olan oyunculara yönelmeye çalışırken, Lucas Moura da listedeki isimlerden biri.

Tottenham'dan ayrılacak olan Brezilyalı sağ kanat oyuncusu için masaya oturmaya hazırlanan Beşiktaş'ta ilk etapta yıllık ücreti problemi yaşanıyor.

Senelik 4.5 milyon euroya yakın bir rakam kazanan 30 yaşındaki futbolcunun, bu ücretten geri adım atmayacağı öne sürüldü.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Lucas Moura, bu sezon Tottenham formasıyla bu sezon şu ana kadar 18 resmi maça çıktı ve bunların 3'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 389 dakika süre alan Brezilyalı yıldız, skora etki edemedi. 

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI