Yok artık! N0 1903'de Galatasaray-Fenerbahçe derbi günü

Beşiktaş'ın tesisi No 1903'den tepki çeken Galatasaray-Fenerbahçe paylaşımı...

Beşiktaş'ın tesisi No 1903'den tepki çeken Galatasaray-Fenerbahçe paylaşımı... 

Beşiktaş'ın 1903 markasını kullanan No1903 Etiler mekanında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maç için özel bir organizasyon yapılması büyük tepki çekti. Tesisin Beşiktaşlıların hizmetinde olması gerektiğini belirten taraftarlar ve kongre üyeleri bu duruma isyan etti. 


Beşiktaş kongre üyeleri adına açıklama yapan Özcan Bostan, "Bu tesis Beşiktaş'ın değilse neden Beşiktaş isminin kullanılmasına izin veriliyor? Beşiktaş'ın tesisi ise burası kimlere peşkeş çekilmiştir? Böyle bir rezalete yüz yumanlar lütfen açıklama yapsınlar. 1903'de kurulan Beşiktaş'ı yönetenleri ciddiyete davet ediyoruz" ifadesini kullandı. 

Geri adım atıldı 

Gelen yoğun tepkiler sonrası yapılması düşünülen organizasyon iptal edildi. No1903 Etiler'den yapılan paylaşım dikkat çekti: 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI