Yok Öyle Barcelona!

Barcelona istese de Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Pjanic'i alamaz! Transferde Beşiktaş'ın onayı şart...

Barcelona istese de Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Miralem Pjanic'i alamaz! Transferde Beşiktaş'ın onayı şart... 

Beşiktaş transfer haberi... Siyah beyazlı ekipte Pjanic'in geleceği ile ilgili dikkat çeken detay! 31 yaşındaki tecrübeli orta sahanın kiralık sözleşmesinde "Geri çağırılabilir" maddesi yok. Bu nedenle Barcelona, siyah-beyazlıları ikna etmek zorunda Kısacası, ocak ayında İspanya'ya geri döneceği ileri sürülen Boşnak yıldız için Beşiktaş'ın onayı şart. (BJK Haber)


Barcelona'da teknik direktör Ronald Koeman ile yaşadığı problemler nedeniyle yaz transfer döneminin son gününde Beşiktaş'ın teklifini kabul eden Miralem Pjanic'in son günlerde İspanya'ya döneceği konuşuluyor.

Katalan ekibinin yeni hocası Xavi Hernandez'in devre arasında yıldız oyuncuyu geri çağırmaya hazırlandığı İspanyol basınında dillendirilse de bunun gerçekleşmesi tamamen Beşiktaş'ın onayına bağlı.

Sabah'ta yer alan habere göre, Boşnak futbolcunun, kiralık sözleşmesinde "Geri çağırılabilir" maddesi yer almadığı için Barcelona'nın öncelikle siyahbeyazlıları ikna etmesi gerekiyor.

Katalan ekibinden henüz bu yönde talep gelmediği belirtilirken, Beşiktaş'ın böyle bir durum yaşanması halinde konuyla ilgili değerlendirmesini ancak devre arasında yapabileceği ifade edildi.

Sezon başında 1 yıllık kiralama ile kadroya dahil edilen 31 yaşındaki futbolcu bu sezon 8 lig, 3 Şampiyonlar Ligi maçında boy gösterdi. 803 dakika sahada kalırken gol atamadı, 4 asistlik katkı sağladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI