Yol bitti!

''Bu takımın kişilik sorunu var! Bu takımın karakter sorunu var! Bu takımın sistemi yok! Bu takımın oyuncu kalitesi düşük! Bu takımın isyan eden oyuncusu yok! Ve bu takımın hocası yok!..'' Nedim Güngör yazdı...

Yol Bitti!


Ligin ilk yarısında bir varlık gösteremeyen Beşiktaş için umutlu olanlar, şampiyonluk yolunda kazanan tüm.rakiplerinin aksine kendi sahasında lider Sivasspor'a da kaybetti.
Bu takımın kişilik sorunu var!
Bu takımın karakter sorunu var!
Bu takımın sistemi yok!
Bu takımın oyuncu kalitesi düşük!
Bu takımın isyan eden oyuncusu yok!
Ve bu takımın hocası yok!
Kim ne derse desin Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın hocası olamaz.
Yapılan transferlere onay vermesi bile başlı başına bi neden iken, sahada kaybetmeye mahkum bir anlayışı kabullenen bir hoca Beşiktaş'ın hocası olamaz, olmamalı!
Yol yakınken yönetim hocayla vedalaşmalı ve özkaynak düzenine dönerek Beşıktaş' a yakışan evlatlarından birini takımın başına getirmeli.
Beşiktaş kaybedebilir ama kabullenemez, Beşiktaş kaybedebilir ama ruhsuz olamaz, Beşiktaş kaybedebilir ama mücadeleden vazgeçemez...
Fikret Orman ve ekibi içini boşalttı, Abdullah Avcı da karakterini yok ediyor. Musade etmeyin Beşiktaş yönetimi!
Bu akşam Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın hocası olarak uyumamalı! Bu akşam bu işin adı konulmalı!

Nedim Güngör 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI