Yöneticiler Paralarını Geri Alıyorlar!

Beşiktaş yönetim kurulu üyelerinin son 1.5 yılda kulübe verdikleri paraları kulüpten tahsis etmeye başladıkları ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın bir önceki denetleme raporunda 3.37 milyar lira olan borcu 3.57 milyar liraya çıktı. Böylece Beşiktaş’ın borcu 3 aylık dönemde 220 milyon lira daha artmış oldu. Rapora göre Beşiktaş’ın borçları son bir senede % 21 oranında artmış oldu. 600 milyon liralık artış ayrıca son 20 senede yapılan borcun % 25’ine denk geliyor.

Yöneticiler 38 milyon lirayı geri aldı!

Beşiktaş’ta Denetleme Kurulu raporuna göre bir önceki dönem siyah beyazlı yöneticiler kulübe 113 milyon lira verdiği rapor edilmişti. Bu dönem ise Çebi ve yöneticilere olan borç 38 milyon lira düşerek 75 milyon liraya geriledi. Rapora göre Beşiktaşlı yöneticiler 38 milyon lira parasını geri almış oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI