Yönetim, Sergen Hoca, Futbolcular, Taraftarlar!

Beşiktaş'taki formsuzluğu; piramit mantığıyla yönetimden taraftara kadar kadar tüm camiayı sarmış durumda... Erce Kaftan yazdı.

Yönetim, Sergen Hoca, Futbolcular, Taraftarlar!  

Beşiktaş'ın formsuzluğu; piramit mantığıyla yönetimden taraftara kadar kadar tüm camiayı sarmış durumda... 

Buradaki en önemli nokta geçen sezonki şampiyonluk yarışında camianın liderliğini yüklenen  teknik direktör sergen Yalçın'ın muhtemelen henüz o mental yorgunluğu atamaması. Sergen Yalçın'ın, formsuz olması, Beşiktaş takımını olumsuz etkiliyor.  

Futbolcuların çalıştırılmasından, idmanından diğer etkenlerin yanı sıra sakatlıklarından ve sonuç olarak takım formundan Sergen Yalçın sorumlu.. Ama Sergen Hoca'nın sezon başından bu yana formsuzluğundan yönetim kurulu başkanı ve yönetim  sorumludur. Ama ne Beşiktaş yönetiminin ne de Beşiktaş yönetim kurulu başkanının Sergen hoca'yı takımın gidişatıyla ilgili 'Neler oluyor?' diye  sormaya ne cesareti ne de vizyonu var! 

Durum böyle olunca da Beşiktaş camiası sahipsiz kaldı. 

Beşiktaş, Türkiye'de hakemler tarafından engelleniyor gerçeğinin yanında siyah-beyazlı takımın kötü performansını gözardı edemeyiz. Beşiktaş'ın esas en önemli hedef maçı olan Sporting maçıydı ve  maalesef bir rüya; hüsranla sona erdi. 

Yönetimin övünerek anlattığı ve bir başarı hikayesi olarak lanse ettiği bu kadronun kurulma amacı öncelikli olarak Şampiyonlar Ligi'nde başarı ve başarının getirisi olan maddi kaynakla birlikte Beşiktaş kulübünün dolayısıyla yönetimin elinin rahatlamasıydı. 

Beşiktaş madem Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çekecekti; lig öncesi kadro ve gençlerle birlikte en azından gençleri kazanmak ve geleceği kurtarmak adına hamle yapıp her yönetimin düştüğü hataya düşüp kağıt üzerinde ama sahada eksik kadro kurulmasına gerek olmazdı. 

Deplasmandaki Ajax maçına gençlerle çıkıp çatır çatır mücadele eden bir Beşiktaş izledik. Hollanda deplasmanında tecrübe kazanan gençler skor; olarak mağlup ayrılsa bile sahadan başları dik ayrılmıştı. Ajax'tan daha vasat Sporting Lizbon takımı Beşiktaş'ı kendi sahasında 4 gol atamamalı! 

Futbolda dünler yok, bugün ve yarınlar var. Sayın Başkan bugünün Şampiyonlar ligi olduğunu unutup, Sporting maçının olduğu gün katıldığı canlı yayında Galatasaray derbisiyle ilgili değerlendirmeler yapması Beşiktaş'ın düştüğü durumun en önemli kanıtı aslında. 

Bugünlerden ders çıkarmak artık çok zor! 

Bu sezon başı itibariyle Sergen Yalçın'ı birçok konuda eleştirebilirim. Ama kötü gidişatı değiştirmek de  onun elinde.  Beşiktaş camiasının tek beklentisi Sergen Hoca'nın bir an önce liderliği eline alarak  takımı zirveye taşımasıdır. 

Erce Kaftan - www.Haberhurriyeti.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI