Yönetimden harekete geçme kararı

Beşiktaş başkanı Fikret Orman Uzakdoğu gezisi sonrası harekete geçiyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Uzakdoğu dönüşünde mali çözümlerini futbolculara menajerleri aracılığıyla ileteceği öğrenildi.

Beşiktaş’ta son dönemde en fazla konuşulan konu maaşlar… Kulüp çalışanları 5 aydan bu yana para alamıyor.  Ya maaşlar yatırılamıyor, ya da maaşlarını zamanında alamayan oyuncular konuyu FIFA’ya taşıyor. Uzakdoğu dönüşü Başkan Fikret Orman’ın bu konuyu masaya yatıracağı ve ödeme planı konusunda yapılan çalışmaları futbolcularla paylaşacağı öğrenildi. Hangi futbolcunun ne zaman, hangi şartlarda maaşlarını alacakları oyunculara ve menajerlerine iletilecek.

BEINSPORTS’A BİR TEPKİ DE BEŞİKTAŞ’TAN

Öte yandan yayıncı kuruluş beINSports’a bir tepki de Beşiktaş’tan... Erzurumspor maçının saati nedeniyle Galatasaray’la arası açılan beINSports’un yurt dışında Süper Lig maç yayınları için Beşiktaş’sız tanıtım yapması kızdırdı. Tanıtımda Muslera, Soldado, Yusuf ve Arda kullanılırken, Beşiktaş’tan herhangi bir oyuncunun kullanılmaması dikkat çekti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI