Zoraki ibra... Yönetime mahkeme yolu gözüktü

Beşiktaş Futbol AŞ.'nin genel kurulu gerçekleşti. Çebi Yönetimine sert eleştirilerin yapıldığı genel kurulda yönetim zor olsa ibra almayı başardı. Yönetimi ibra etmeyen hissedarlar ibrayi mahkemeye götüreceklerini açıkladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 01.06.2021-31.05.2022 özel hesap dönemine ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, bakanlık temsilcisi  gözetiminde yapıldı.

Toplantıya; Beşiktaş yönetimine İkinci Başkanı Engin Baltacı temsil etti. 

Beşiktaş bütçesinin eksi 716 Milyon TL. açık vermesi hissedarların sert eleştirisine neden oldu. 

Dernek varlıklarının devredilmesi isteği toplantıdaki tansiyonun artmasına neden oldu. 

Beşiktaş kongre üyesi Ozan Biber genel kurulda yaptığı konuşmada, "Bugün yönetim kurulunun ibra edilmemesi gerekirdi. Maalesef önümüzdeki tablo felaket. Bugün genel kurul üyeleri zarar varken ibra ettiler. Ticaret Mahkemesi'nde Beşiktaş'ın hakkını savunacağız. Ben Süleyman Seba döneminin sporcusuyum. Burada Süleyman Seba'yı temsil ettiğimi düşünüyorum ve buna göre davranıyorum. Bu işin peşini bırakmayacağız. beşiktaş böyle yönetilmemeli. Bu sistem değişmeli" sözlerini sarfetti. 

Toplantıda ayrıca yapılan oylama neticesinde Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

Ahmet Nur Çebi

Adnan Demir

Ahmet Akçelik

Cenk Bilgihan Sürmen

Ediz Kıray

Emre Kocadağ

Enis Ulusoy

Fatih Hakan Avşar

Fırat Fidan

Tarkan Ser

Elçin Kılıç

İbrahim Burak Aslanoğlu

Kerem Gürel

Ömer Karabacak

Serkan Leke


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI