Artık özgürsün!

Beşiktaş'ın teknik direktörlük görevindeki değişiklik, özellikle Ernest Muçi'nin performansına olumlu yansımış gibi görünüyor.

Beşiktaş'ın teknik direktörlük görevindeki değişiklik, özellikle Ernest Muçi'nin performansına olumlu yansımış gibi görünüyor. Serdar Topraktepe'nin takımın başına geçmesiyle birlikte Muçi'ye saha içinde daha fazla özgürlük tanındı. Özellikle Santos döneminde getirilen kısıtlamaların kaldırılması Muçi'nin motive olmasını sağladı.


10 Numara Muçi 

Ankaragücü maçında sergilediği performansla dikkat çeken Muçi, özellikle 10 numara pozisyonunda sahada tek başına olması ve kendisine şut konusunda güvenilmesiyle öne çıktı. Teknik heyetin, Muçi'ye "Kaleyi gördüğünde denemekten çekinme" talimatı vermesi, futbolcunun daha rahat oynamasını sağladı. Muçi, son maçlarda attığı şutlar ve golle kendini göstererek takımına önemli katkılar sağladı.


Muçi'nin performansı 

Muçi, son 10 maçta Süper Lig'de 9 maça çıktı ve bu süreçte 3 gol attı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 maçta forma giydi. Başarılı futbolcu, ligdeki tüm gollerini kaydederken henüz bir asist yapamadı. Ancak performansındaki artışla birlikte gelecek maçlarda asist sayısını da artırması bekleniyor. Muçi'nin, yeni teknik direktör Serdar Topraktepe yönetimindeki performansıyla takımına önemli bir dinamizm kazandırdığı görülüyor.

Fanatik 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI