Beşiktaş'a sürpriz aday

Beşiktaş Teknik Direktörlük İçin İspanyol Hoca Julen Lopetegui'yi Gündemine Aldı

Beşiktaş, teknik direktör arayışlarında İspanyol teknik adam Julen Lopetegui'yi gündemine aldı. Takvim'in haberine göre, Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra çok sayıda adayı değerlendiren Siyah-Beyazlılar, son olarak 57 yaşındaki deneyimli hocayı düşünüyor.

Premier Lig ekibi Wolverhampton'u çalıştırdıktan sonra Kasım 2023'te ayrılan Lopetegui'nin Beşiktaş'ın radarında olduğu belirtiliyor. Tecrübeli hoca ile bu hafta içinde bir ön görüşme yapılacağı ve takımın durumu ile yeni sezondaki hedeflerin anlatılacağı ifade ediliyor.

Wolverhampton'ın başında 27 maça çıkan Lopetegui, 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 yenilgi yaşayarak 1.30 puan ortalaması elde etti. Kariyerinde Real Madrid, Porto ve Sevilla gibi önemli takımları çalıştıran İspanyol hoca, 2019-20 sezonunda Sevilla ile UEFA Avrupa Ligi'ni kazanma başarısını gösterdi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI