Demba Ba Kadıköy'de

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Demba Ba,Sow'u yalnız bırakmadı

Fenerbahçe'den 16 milyon Euro bonservis bedeliyle Al Ahli'ye transfer olan Moussa Sow, Antalyaspor maçı öncesi sarı-lacivertli taraftarlara veda etti. 

Sow için Çin'den geldi

Beşiktaş'a Çin'e transfer olan Demba Ba, vatandaşı Sow'u anlamlı gününde yalnız bırakmadı. Senegalli yıldız, Sow'un veda töreninde hemen yanında yer aldı; Fenerbahçe taraftarlarından destek gördü.

Bir evladımız aramızdan ayrılıyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, veda eden Sow için “Değerli Fenerbahçeliler bir evladımız aramızdan ayrılıyor. Ona veda ediyoruz. Fenerbahçe'ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı hepiniz adına kendisine teşekkür ediyorum. Burası onun yuvası, buraya her zaman gelebilir" dedi. Senegalli golcü Aziz Yıldırım konuşurken, başkanı alnından öptü. Aziz Yıldırım daha sonra Sow'a yaptığı hizmetlerden dolayı bir teşekkür plaketi verdi. Demba ve Sow daha sonra yönetim locasında Antalyaspor maçını izledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI