Beşiktaş'tan teknik direktör açıklaması

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den çarpıcı açıklama.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den Derbi ve Teknik Direktör Açıklamaları!

Beşiktaş'ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel, Tivibu Spor'a yaptığı açıklamada, yaklaşan Fenerbahçe derbisi ve yeni teknik direktör seçimi hakkında önemli detaylar paylaştı.

"Fenerbahçe derbisini kazanmak istiyoruz!"

Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak Yücel, "Derbinin favorisi olmaz ama Fenerbahçe maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı. Takımın derbiye nasıl hazırlandığı ve maç stratejisi hakkında da bilgi verdi.

"Hedefimiz şampiyonluk!"

Teknik direktör seçimi konusunda ise Yücel, "Önümüzdeki sene hedef kesinlikle şampiyonluk olacak. İnşallah kupayı aldıktan sonra hocayı netleştirip, transferleri tamamlayıp, ayrılacaklarla ayrılıp önümüze bakmayı düşünüyoruz. Hoca konusunda yerli yabancı hoca yüzde 50-50." şeklinde konuştu. Beşiktaş'ın gelecek sezonun planlaması ve teknik direktör tercihiyle ilgili detaylar üzerinde durdu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI