Samet Aybaba'dan, Sergen Yelçın açıklaması

Beşiktaş Genel Koordinatörü Samet Aybaba, takımın mevcut durumunu değerlendirdi. İşte detaylar... (BJK Haber)

Beşiktaş Genel Koordinatörü Samet Aybaba, takımın mevcut durumunu değerlendirdi. İşte Aybaba'nın açıklamalarından öne çıkanlar:

Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın Açıklaması

Samet Aybaba, Portekizli teknik direktör Fernando Santos'un saha içi kararlarına müdahale etmediklerini ve bu kararların tamamen hocanın yetki alanında olduğunu belirtti. Oyuncu tercihlerinin tamamen teknik direktörün takdirine bağlı olduğunu vurguladı.

"Bu Süreçte Sergen Hocayla Görüşmemiz Etik Olmaz"

Yeni bir teknik direktör arayışı içinde olduklarını ifade eden Aybaba, bu süreçte Sergen Yalçın'la herhangi bir görüşme yapmadıklarını ve yapmayı düşünmediklerini dile getirdi. Sergen Yalçın'ın halihazırda bir takımı çalıştırdığını ve onunla temas etmelerinin etik olmayacağını belirtti.

"Saha İçi Kaliteyi Arttırmamız Lazım"

Gelecek sezon için kadro yapılanması çalışmalarının devam ettiğini belirten Aybaba, Beşiktaş'ın saha içi kalitesini artırmak için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Transferlerin her zaman gündemlerinde olduğunu ve takımın ihtiyaçları doğrultusunda hareket ettiklerini ifade etti.

Feyyaz Uçar: "Beşiktaş'a Yakışacak Olan Hocayı Belirleyeceğiz"

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Feyyaz Uçar ise yeni teknik direktör arayışlarının titizlikle sürdüğünü belirterek, Beşiktaş'a uygun bir hoca seçeceklerini ve sezon sonunda kendisiyle anlaşacaklarını ifade etti. Yeni hocanın sezon başında takımın başında olmasının avantaj sağlayacağını dile getirdi.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI