Tolgay Arslan sakatlandı

Bşiktaş'ta son haftalarda yaşanan sakatlıklar can sıkıyor. Siyah-Beyazlı takımda son olarak Tolgay Arslan sakatlık geçirdi.

Beşiktaş'ta sakatlık kabusu bitmiyor.

Siyah-Beyazlı takımda son olarak Tolgay Arslan sakatlık geçirdi. 

Son Antalyaspor maçının başlamasına kısa bir süre kala kaburgasında ağrı hisseden ve maça çıkmayan Tolga Zengin, Fenerbahçe maçında aldığı darbe yüzünden sahalardan bir süredir uzak kalan Gökhan Töre ve sezonu daha önceden kapatan Rhodolfo'nun ardından bugün de, ciddi bir sakatlık sonrası uzun süre sonra sahalara dönen Tolgay Arslan sakatlandı. 

Başarılı oyuncunun sakatlığının ciddi olup olmadığı yapılan tetkiklerden sonra belli olacak. 


Kaleci Günay Güvenç de sakatlandı 


Yapılan çift kale maç turnuvasında ayağına darbe alan Tolgay'a hemen buz tedavisi yapıldı. Tolgay'ın oynadığı takımın maçı bittiği için, 25 yaşındaki futbolcu antrenmanın tamamlanmasını beklemeden tesislere girdi.


Kaleci Günay ise çekilen bir şut sonrası sol elinde hafif bir sakatlık geçirdi. Günay, yapılan tedavisinin ardından antrenmana devam etti.


Öte yandan iki oyuncunun sakatlığında da Şenol Güneş, futbolcuların yanına gelerek durumlarını sordu.


Gelişmeler kartalhaber.com'da... 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI