Abdullah Avcı: Bunları mı kovalıyorlar?

Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Denizlispor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Denizlispor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları

''Oyun anlamında değiştirdiğimiz düzen vardı. 5 maçtır bunun karşılığını alıyoruz. Rakip kapanacaktı. Çözümlerimiz vardı. Daha hızlı olmamız lazım. Bütün alanı doğru şekilde aşmalıydık. 20. dakikaya kadar bunu yapamadık. 

Oyunun hızını artırmamız gerekiyordu. İkinci yarıda bunu yaptık. Pozisyon da bulduk. 5 haftada 4 galibiyet aldık. Milli araya girerken ivme yukarıya gidiyor. Öz güven kazandıracak. Oyuncularım bugün kazanmayı çok istedi. Onları tebrik ederim. 

Ben sağlık nedeniyle Braga'ya gidemedim. 1979 yılından bu yana futbolculuğumdan bu yana futbolun içindeyim. Bugüne kadar antrenman bile kaçırmadım. Benim hastalığımla ilgili Perşembe günü kuyüp açıklama yaptı. Biz böyle bir toplum mu olduk? Bunları mı kovalıyorlar? Futbolcularımı lige sakladığım söyleniyor. Böyle şey olur mu? Bugün sağlık ekibimiz bilimsel olarak çalışıyor. Futbolcularımızı oynayıp oynamayacağına sağlık ekibimiz karar veriyor.

Milli takıma giden 10-11 oyuncumuz var. Umarım sakatlıksız dönerleri. Milli takıma başarılar diliyorum bütün kalbimiz onlarla.''


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI