Aboubakar'sız neler oldu?

Beşiktaş'ın aralık ayında Fenerbahçe ile oynadığı derbinin ardından kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, takıma geri döndü.

Beşiktaş'ın aralık ayında Fenerbahçe ile oynadığı derbinin ardından kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, takıma geri döndü. Kamerunlu futbolcu, göreve hazır hale gelmiş olup, teknik direktör Fernando Santos'un görev vermesi halinde 4. dönemine resmen başlayacak. Aboubakar'ın yaklaşık 2.5 aylık yokluğunda Beşiktaş, tüm kulvarlarda oynadığı 13 maçta 7 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti.


Beşiktaş'ın Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadığı derbinin ardından Vincent Aboubakar ve diğer 4 oyuncu kadro dışı bırakılmıştı. Bu süreçte Eric Bailly takımdan ayrılırken, Jean Onana ve Valentin Rosier kiralanmış, Rachid Ghezzal ise takıma geri dönmüştü.


Fernando Santos'un takımın başına geçmesiyle birlikte Vincent Aboubakar'a geri dönme izni verildi. Ancak Kamerunlu golcü, Afrika Kupası için milli takımına gittiği sırada yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre daha takımdan uzak kaldı.


Aboubakar, çarşamba gününden itibaren tam anlamıyla takımla çalışmalara başladı ve teknik direktör Santos'un görev vermesi halinde forma giymeye hazır. Bu süreçte Beşiktaş, lig, kupa ve Avrupa'da 13 maça çıkarken 7 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Şu ana kadar ligde 10 maça çıkan Beşiktaş, 4 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlikle orta bir performans sergiledi. Santos, Aboubakar'ı fiziksel olarak tam hazır olduğunda sezonun geri kalanında daha fazla görevlendirmeyi planlıyor.

Kaynak: Habertürk





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI