Ahmet Kandemir Kırdı, Geçirdi (Video)

Beşiktaş'ın çok eleştirilen Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ahmet Kandemir, Telekom maçında aldığı teknik faulle sosyal medyayı salladı.

Ahmet Kandemir'in teknik faul almasına herhalde kimse şaşırmaz. Hakem kararlarına gösterdiği tepkiden dolayı neredeyse her iki maçtan birinde teknik faulle cezalandırılır, her sezon 3-4 kez de atılır. Ancak Türk Telekom maçında aldığı teknik faul sanırız kariyerinde bir ilk olmuştur.

Türk Telekomlular ön sahada paslaşırken kötü bir pas sonucunda top geri sahalarına gitti, geri pas olacağı için Telekomlular geriye koşmadı. Top kendi halinde dışarı çıkmakta iken Ahmet Kandemir sahaya girdi, topu tutup hakem Aytuğ Ekti'ye verdi. Oysa antrenörün sahaya girip topa dokunma hakkı yoktu. Ekti de kuralı uygulayıp teknik faulü verdi ve böylece Kandemir portföyüne bir teknik faul çeşidi daha eklemiş oldu. 


Basketfaul.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI