Ahmet Nur Çebi, Başkanlık Yarışından Çekiliyor Mu?

Beşiktaş'ta başkanlık kulislerinde kulaktan kulağa ciddi iddalar konuşuluyor.

Beşiktaş'ta başkanlık seçimine 1 aydan az bir süre kala müthiş bir iddia atıldı; Ahmet Nur Çebi başkanlık yarışından çekilecek. 

Çebi geri çekildi iddiası 

Beşiktaş'ta bayramın son günü Vodafone Park'ta gerçekleşen bayramlaşma törenine başkan Ahmet Nur çebi'nin katılmaması ve yerine başkanlık makamını Mesut Urgancılar’ın temsil etmesi kafaları karıştırdı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin ve diğer yöneticilerin olmaması 'Acaba Çebi bırakıyor, Mesut Urgancılar’ı başkan olarak mı hazırlıyor:' sorusunu akıllara getirdi. 

Beşiktaş kulislerinde; Çebi'nin sağlık sorunlarını bahane ederek başkanlık yarışından son anda çekileceği yüksek sesle konuşulmaya başlandı. 

Fuat Çimen'e büyük ilgi 

Beşiktaş'ın Akaretler'deki başramlaşma törenine katılan Fuat Çimen ve ekibine  kongre üyeleri büyük ilgi gösterdi. Üyelere projelerden bahseden Çimen, üyelerinin sorularına içtenlikle yanıt verdi. Mesut Urgancılar ve yönetim kurulu üyeleri Fuat çimen ve arkadaşlarına selam vermemesi dikkatlerden kaçmadı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI