Ahmet Nur Çebi'yi Korku Sardı!

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, Fuat çimen'in yükselen oyları karşısında endişeli...

Beşiktaş'ta yapılacak seçimlerde yeniden aday olacak olan Başkan Ahmet Nur Çebi, kendisini favori olarak görmüyor.

Beşiktaş’ta 29 Mayıs’ta seçim var… Ahmet Nur Çebi güçlü aday. Rakibi ise Fuat Çimen. Kongreleri yakından takip edenlere göre Çebi’nin seçimi kaybetme ihtimali yüzde 5 bile değil. Çebi ise onlar gibi düşünmüyor.

Kendisinin yaptıklarını anlamayacak, kulübe verdiği hizmetleri görmezden gelecek üye sayısının varlığından bahseden Çebi’nin örneği ise Mustafa Cengiz. Cengiz’in de Galatasaray’da başkanlık yarışına Çimen gibi sadece “tepki oylarını” almak için girdiğini hatırlatan Çebi, “o zamanda Dursun Özbek favoriydi. Sonra rahmetli Mustafa Başkan bir anda kazandı. Galatasaray’da da kimse Mustafa Başkanı tanımıyordu” çıkışını yaptı.

Son dönemde tribünlerden yükselen “istifa” seslerini ciddiye alan ve taraftarın sesine kulaklarını tıkamayan Çebi’nin ekibinin tahminine göre Çimen’in oyu Hürser Tekinoktay’dan fazla. Ayrıca ne kadar az üye oy kullanırsa Çimen’in yüzdesi yükselecek. Ayrıca kongre üyeleri arasında ciddi bir Balkan ve Çerkes ağırlığı var.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI