Atiba'dan çok özel teşekkür

Kanada Milli Takımı'nın Kaptanı Atiba Hutchinson, Türk halkına teşşekür etti.

Atiba Hutchinson, Kanada'nın Hırvatistan'a 4-1 mağlup olduğu maçın ardından  TRT Spor'a konuştu. 

Atiba Hutchinson, "Maça çok iyi başladık hatta gol de attık ama futbol böyle. Erken gelen bu gol, daha sonra bunu koruyamadık. Daha sonra oyundan düşmeye başladık. Hırvatistan, kalitesini daha fazla gösterdi oyun boyunca. Birazcık kendimizi kaybettik onlar bastırdıktan sonra. Bu maçta kaybettiğimiz yolumuzu pek bulamadık." ifadesini kullandı. 

Dünya Kupası'nda forma giydiği için, "Ülkeniz adına oynamak çok gurur verici bir şey. Bugün ben de burada olduğum için bu duyguları istiyorum." diyen 39 yaşındaki futbolcu, "Türkiye ve Beşiktaş taraftarına mesajın var mı?" sorusuna, "Daha önce de söylediğim gibi onlara çok şükran duygusu hissediyorum. Oynamak için sabırsızlanıyorum. Beni çok cesaretlendiriyor Türkler. Beni destekledikleri için tüm Türk halkına teşekkür ederim." şeklinde cevap verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI