Beşiktaş alkışlarla

Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımı, Eurocup'a yarı finalde veda etti.

Beşiktaş Emlakjet, Yarı Final Üçüncü Maçında JL Bourg'a 89-63 Yenildi

Beşiktaş Emlakjet'in Avrupa Macerası Yarı Finalde Son Buldu

Maçın Hikayesi: Beşiktaş Emlakjet'in Yarı Final Mücadelesi

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş Emlakjet, serideki üçüncü maçında ikinci kez yenilerek turnuvaya yarı final seviyesinde 2-1'lik skorla veda etmiş oldu. Derek Needham 18 sayı, Jonah Matthews 8 sayı, Kyle Allman ve Angel Delgado 7 sayı üretirken, JL Bourg'da Maksim Salash 19 sayı, Axel Julien 11 sayı, Isiaha Mike ve Kevin Kokila 10 sayı kaydetti.

Maç, temsilcimiz adına zorlu bir başlangıçla başladı. Matt Mitchell'ın yokluğunda hızla faul hakkını dolduran Beşiktaş, ilk dakikalarda Jonah Matthews'ı da iki faulle kenara almak zorunda kaldı. İlk çeyrek sonunda Beşiktaş, 23-21 geride kapandı.

İkinci çeyrekte oyuna denge getiren Beşiktaş, beraberliği sağladıktan sonra JL Bourg'un hücumdaki etkinliğiyle geriye düştü. İlk yarıyı 44-41 geride tamamladı.

İkinci yarıda iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Derek Needham'ın liderliğinde öne geçti ancak Jonah Matthews'ın faul problemleri rakibi avantajlı hale getirdi. Son çeyreğe 65-59 geride giren Beşiktaş, maçın final bölümünde JL Bourg'un üstünlüğüne engel olamadı ve maçı 89-63 kaybetti.

Çeyrek Skorları:

1. Çeyrek: 23-21

2. Çeyrek: 44-41

3. Çeyrek: 65-59

4. Çeyrek: 89-63





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI