Beşiktaş, aradığı stoperi buldu

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta stoper arayışları sürüyor. Yaz transfer döneminde savunmaya Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan'ı transfer eden Siyah-beyazlılar'da Welinton'un da takımdan ayrılması bekleniyor. Beşiktaş aradığı stoperi Macaristan'da buldu, Romain Saiss'in milli takım arkadaşı Kartla olma yolunda...

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan'ın ardından bir stoper transferi daha yapılacak.

WELINTON AYRILIYOR

Siyah-beyazlılarda ayrıca 33 yaşındaki Brezilyalı stoper Welinton'un ise Suudi Arabistan'a transfer olması bekleniyor.

33 yaşındaki futbolcu, Suudi Arabistan ekibi El İttifak'ın yıllık 1,5 milyon Euro ücreti içeren 2 yıllık teklifini kabul etti.

Siyah-beyazlı kulübe gitme isteğini ileten Welinton, yönetim kurulunun kararını bekliyor. Brezilyalı oyuncu transferine izin verilmesi halinde geçen sezondan alacağı 200 bin Euro'yu da talep etmeyecek.

Kulüplerin anlaşması durumunda Suudi Arabistan'a gidecek olan Welinton, El İttifak ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

BEŞİKTAŞ SAMY MMAEE'NİN PEŞİNDE!

Beşiktaş'ta stoper arayışı sürüyor. Siyah beyazlılar, Macaristan'ın Ferencvaros takımında oynayan Samy Mmaee için resmi temaslara başladı.

Beşiktaş'ın Faslı oyuncu için ilk teklifi 1.3 milyon Euro. 25 yaşındaki futbolcuyu kiralamak istemeyen Macar ekibi, Siyah-beyazlıların önerdiği bonservis bedelini kabul etmedi.

Beşiktaş, Faslı savunmacı Samy Mmaee için bir kez daha Ferencvaros ile temasa geçecek.

Yapılacak görüşmede anlaşma sağlanması halinde Siyah-beyazlılar Faslı oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Macar ekibinde 3. sezonunu geçiren Samy Mmaee, geçen sezon 37 maçta forma giydi. 25 yaşındaki stoper, 10 kez Fas milli takımında görev yaptı.

Profesyonel kariyerine Belçika ekiplerinden Standard Liege'de başlayan Samy Mmaee, sırasıyla MVV Maastricht, VV St. Truiden ve Ferencvaros formalarını giydi.

Sabah

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI