Serdal Adalı'nın yeni listesinde kimler var?

Beşiktaş'ta seçim atmosferi yaşanırken Başkan serdal Adalı'nın yeni yönetiminde kimlerin olacağı merak konusu oldu.

Kartalhaber.com özel haberi... 

Beşiktaş'ın 4 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olağanüstü genel kurulunda Başkan Serdalh Adalı'nın tek aday olarak seçime girmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Kulislerde; Adalı'nın mevcut yönetimde 5 veya 6 yöneticinin yerine yeni isimleri listeye alacağı konuşuluyor. 

Adalı'nın yönetimine girmesine kesin gözüyle bakılan ünlü iş insanı Emre Kocadağ'ın teklifi kabul etmediği öğrenildi. Kocadağ'ın, Adalı'nın teklifine teşekkür ettiği ancak şimdilik bu teklifi kabul edemeyeceğini belirttiği öğrenildi. 

İkinci Başkan kim olacak? 

Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı'nın yeni yönetiminde Tera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emre Tezmen'in olacak. 

Kulislerde; Murat Kılıç veya Emre Tezmen'in ikinci başkanlık koltuğuna oturacağı belirtildi. Şu anda İkinci başkanlık koltuğunda bulunan Hakan Daltaban'ın ise derneklerden sorumlu yönetici olarak görevine devam etmesi bekleniyor. 

Eski yönetici BJK Futbol A.Ş yönetim yönetim kurulu üyesi Mete Düren de yönetim kurulu üyesi olarak gödev almayacağını açıkaladı. 

Adalı'nın yönetim kurulu listesinde Fırat Fidan, Kemal Erdoğan, Vedat Kumuşoğlu, Mahir Kaplan, Süleyman Eren, Coşkun Kaya isimlerin de olabiliceği konuşuluyor. 

Adalı'nın Türkiye'nin önde gelen iki ünlü iş insanıyla da görüşmeler yaptıktan sonra listesini belirtleyeceği öğrenildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI