Beşiktaş’tan orta sahaya dünya yıldızı hamlesi: Palacios için ilk temas
28 Mart 2026, Cumartesi
Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlıların, Bayer Leverkusen forması giyen Exequiel Palacios için harekete geçtiği öğrenildi.
Yaklaşık 30 milyon Euro piyasa değerine sahip olan Arjantinli yıldız için ilk temasın kurulduğu belirtildi.
Serkan Reçber devrede
Transfer sürecinde önemli bir gelişme yaşandı. Beşiktaş futbol koordinatörü Serkan Reçber’in, oyuncu cephesiyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği ifade edildi.
Yapılan temasın ardından siyah-beyazlı yönetimin, transferin mali şartlarını ve olası senaryoları değerlendirmeye aldığı öğrenildi.
Palacios’un kariyeri ve performansı
27 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu:
Arjantin Milli Takımı’nda 38 kez forma giydi
Bu sezon Bundesliga’da 11 maçta görev aldı
Hem savunma hem hücum yönüyle dengeli bir profil çiziyor
Teknik kapasitesi, oyun görüşü ve mücadele gücüyle dikkat çeken Palacios, Avrupa futbolunun önemli orta sahaları arasında gösteriliyor.
Sözleşme ve maliyet detayı
Exequiel Palacios’un Bayer Leverkusen ile sözleşmesi 30 Haziran 2030’a kadar devam ediyor.
Bu durum transferin önündeki en büyük engellerden biri olarak görülürken:
yüksek bonservis bedeli, maaş beklentisi, Beşiktaş’ın bu transferde alternatif formüller aramasına neden oluyor.
Beşiktaş’tan stratejik hamle
Siyah-beyazlılar, orta sahada kaliteyi artırmak ve oyunun merkezinde daha güçlü bir yapı kurmak için bu transferi önemli bir hamle olarak görüyor.
Palacios’un transferi gerçekleşirse Beşiktaş, hem Süper Lig’de hem de Avrupa arenasında orta saha gücünü üst seviyeye taşıyabilir.
EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR youtube kanalımıza abone olun