Beşiktaş-Çaykur Rizespor... İlk 11'ler Açıklandı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bu akşam Dolmabahçe'de Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Vodafone Park’taki karşılaşma saat 20.45’te başladı.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bu akşam Dolmabahçe'de Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Vodafone Park’taki karşılaşma saat 20.45’te başladı. 

Atv’den canlı yayınlanan mücadelede hakem Sarper Barış Saka düdük çalıyor. Beşiktaş, kupanın 5. turunda Tarsus İdman Yurdu’nu 3-1 yenerek tur atladı. Çaykur Rizespor ise Eskişehirspor’a 3-0 üstünlük kurarak adını son 16 turuna yazdırdı. Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bu sezon uygulanan yeni statü gereği Ziraat Türkiye Kupası tek maç eleminasyon sistemine göre oynanıyor. Karşılaşmayı kazanan takım, çeyrek finale yükselecek.

Beşiktaş - Çaykur Rizespor ilk 11'ler:

Beşiktaş: Utku, Necip, Welinton, Montero, Nsakala, Dorukhan, Oğuzhan, Mensah, Ghezzal, Nkoudou, Aboubakar

Çaykur Rizespor: Zafer, Onur, Emir, Selim, Alberk, Yasin, Donsah, Fernando, Michalak, Doğan, Kemal

Kara Kartal, kupanın 5. turunda Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tur atladı. Çaykur Rizespor ise Eskişehirspor'a 3-0 üstünlük kurarak adını son 16 turuna yazdırdı.

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bu sezon uygulanan yeni statü gereği son 16 tur mücadelesi, tek maç eleme usulüne göre yapılacak. Karşılaşmayı kazanan takım, çeyrek finale yükselecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI