Beşiktaş ESports'tan Süper Transfer

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 'ğnin şampiyonlukta iddialı ekibi Beşiktaş Esports, Koreli nişancı Alive'ı kadrosuna kattığını resmen açıkaladı.

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 'ğnin şampiyonlukta iddialı ekibi Beşiktaş Esports, Koreli nişancı Alive'ı kadrosuna kattığını resmen açıkaladı. Son olarak All Knights'ta forma giyen Alive, daha önce ligimizde Bursaspor ve Pars Espor formalarını giymişti. İşte detaylar...

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi takımlarından Beşiktaş Esports, Koreli nişancı Alive'ı kadrosuna kattığını duyurdu. Son olarak All Knights'ta forma giyen Alive, daha önce ligimizde Bursaspor ve Pars Espor formalarını giymişti.

Invade Esports’un haberine göre ise Beşiktaş Esports; ormancı Robin, orta koridor WaenA ve destek oyuncusu Parus ile anlaştı. WaenA son olarak Team Aurora'da, Robin 5 Ronin'de, Parus ise Beşiktaş Akademi'de forma giymişti.

Melis ÖZTEK - AJANSSPOR


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI