Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ilk 11'leri

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde ilk 11'ler belli oldu.

Süper Lig'de 9. haftanın en kritik müsabakasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Lig'de kötü günler geçiren Beşiktaş kazanıp yükselişe geçmenin hesaplarını yaparken sakat oyuncuların yokluğu ise can sıkıyor. Peki Beşiktaş-Galatasaray derbi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray'da Donk bu akşam forma giyemeyeceğini açıkladı. Derbide ilk 11'ler belli oldu.

Süper Lig'de 9. haftanın kritik müsabakası Beşiktaş ve Galatasaray arasında Vodafone Park'ta oynanacak. Ev sahibi Beşiktaş'ta sakat oyuncuların yokluğu can sıkarken Galatasaray'da Falcao derbi maçında da forma giyemeyecek. Sivasspor maçında hırslı oyunu ile dikkatleri üzerine çeken ve iki gol atan Romen oyuncu Andone'nin bu maçın kilit ismi olması bekleniyor. 

İLK 11'LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Roco, Rebocho, Elneny, Atiba, Lens, Diaby, Caner, Umut

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Feghouli, Belhanda, Babel, Andone

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI