Beşiktaş-Gaziantep FK Maçı 6. Dakikada Duracak

Süper Lig’de Beşiktaş ile Gaziantep arasında Vodafone Park’ta yarın oynanacak mücadele, 6. dakikada duracak ve anlamlı bir anma yapılacak. İşte detaylar..


Süper Lig’in 21. Haftasının açılış maçında, Beşiktaş Cuma günü saat 20.00’de Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Bu maçta her iki takım da anlamlı bir eyleme imza atacaklar.

6. dakikada maç durdurulacak

Çarşamba günü Konya’dan Ankara’ya giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcu Ahmet Çalık için Beşiktaş ile Gaziantep, maç içerisinde bir anma gerçekleştirecek. Takımlar, 27 yaşında hayata veda eden Konyasporlu futbolcunun anısına, maçın 6. dakikasında topu taca atacak ve mücadeleyi durduracak. 6. dakika, oyuncunun Konyaspor'daki forma numarası nedeniyle seçildi.

Skorbordta video gösterilecek

Maçın durdurulmasıyla birlikte Vodafone Park’ın skorbordunda Ahmet Çalık için hazırlanan bir video gösterilecek. Bu videonun izlenmesinin ardından maça kaldığı yerden devam edilecek.

Nikâh günü almaya gidiyordu

Nişanlı olan ve yaz aylarında düğün yapmaya hazırlanan genç oyuncu, nikâh tarihi almak için gittiği Ankara’da Gölbaşı mevkiinde aracının yoldan çıkıp şarampole yuvarlanmasıyla hayatını yitirmişti.  Çalık, dün Ankara’daki Elmadağ mezarlığında toprağa verildi.

3 yıl Galatasaray’da oynadı

Gençlerbirliği altyapısında futbola başlayan Ahmet Çalık, Ocak 2017’de Galatasaray’a transfer oldu. Sarı kırmızılı kulüpte 3 yıl kalan ve 56 maça çıkan oyuncu, 2020’de İttifak Holding Konyaspor’a gitti. 8 kez A Milli Takım forması da giyen Ahmet Çalık, 192 Süper Lig maçına çıkarken 8 gol atıp 3 de asist yaptı.

Ajansspor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI